Home / archiefcentraal / raalter bedrijven bouwen 18 badkamerunits

raalter bedrijven bouwen 18 badkamerunits

Enkele Raalter bedrijven zijn momenteel aan de slag met een grote opdracht voor Camping De Paal in Bergeijk, één van de grootste campings van Nederland. De camping heeft achttien betonnen badkamerunits besteld. In elke unit komen twee badkamers. Van de Berg beton tekent voor de realisatie van de units. Joop Elders Sanitair & Totaalinstallateur regelt het leidingwerk. Dat moet al aangelegd zijn voordat het beton wordt gestort. Na het storten kan er dus niets meer aan veranderd worden. Hierna gaan de units naar het nieuw pand van de Firma Dennebos aan de Almelosestraat dat voor deze gelegenheid is afgehuurd. Daar gaan de medewerkers van Tegelzetbedrijf Hans Meulman aan de slag met de betegeling en de afwerking van de badkamers. Als de units gereed zijn, worden ze getransporteerd naar Camping de Paal (vlakbij de Belgische grens). “Toch een mooi stukje ‘Raalte’-promotie”, stelt Helga Meulman van Tegelzetbedrijf Hans Meulman.

Lees ook

CRT huldigt Mitchel Schotman

RAALTE – Wielervereniging CRT heeft woensdag 15 september Mitchel Schotman gehuldigd voor zijn BMX-prestaties. Mitchel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.