raaltenaar vergeet pan van vuur te halen

Een bewoner van een huis aan de Monumentstraat in Raalte is woensdag vergeten zijn pan van het vuur te halen toen hij de deur uitging. Consequentie: flinke rookontwikkeling in de woning, waardoor er alarm werd geslagen voor een woningbrand. Dit bleek bij aankomst van de brandweer echter erg mee te vallen.

De enige schade die het huis opliep, was een kapotte voordeur. De deur moest door de hulpdiensten geforceerd worden om binnen te komen, een flinke klus, want het huis draagt het keurmerk veilig wonen.

Ook de dierenambulance moest even ter plaatse komen, want de enige aanwezige in het huis was een hond. Deze is nagekeken door een medewerker van de dierenambulance, maar ook de viervoeter kwam er goed vanaf.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.