Home / archiefcentraal / raaltenaar is nieuw boegbeeld carinova

raaltenaar is nieuw boegbeeld carinova

Meneer Jonkman uit Raalte is het nieuwe boegbeeld van Carinova. Jonkman staat namelijk groot afgebeeld op de nieuwe zorgmap van de organisatie. De map, die in 10.000 gezinnen in de regio verspreid wordt, werd afgelopen week door de directeur Huishoudelijke Hulp van Carinova persoonlijk aan Jonkman overhandigd.

Jonkman was zichtbaar trots.

In oktober vorig jaar werd de heer Jonkman door zijn huishoudelijke hulp gevraagd of hij mee wilde werken aan een fotosessie voor afbeeldingen voor de website van Carinova Huishoudelijke Hulp. Daar hoefde Jonkman niet lang over te denken. Het resultaat van de foto was uiteindelijk zo mooi dat de heer ter Maat de beiden om toestemming vroeg om de foto te mogen gebruiken voor de zorgmap.

Het resultaat; in 10.000 gezinnen in de hele regio ligt nu de zorgmap met de bewuste foto op tafel. De heer Jonkman is nu met recht een “BR-er”; een bekende Raaltenaar als boegbeeld van de Carinova Zorgmap.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.