raalte zamelt 2200 kilo vuurwerk in

De vuurwerkkaravaan deed maandag de gemeente Raalte aan en haalde daar 2200 kilo vuurwerk op. Dat is ruim 10 procent meer dan de opbrengst van vorig jaar, terwijl iedereen het idee had dat er minder was afgestoken.

Dankzij de inzet van de inwoners kunnen we schoon en veilig aan het nieuwe jaar beginnen. Na het inleveren van het vuurwerk stond voor iedereen nog een bakje soep of koffie klaar.

Kinderen tot 17 jaar konden bij het inleveren van een zak vuurwerkafval meedoen met een verloting. 150 kinderen deden mee met deze verloting en hieruit zijn vijf winnaars uit getrokken. Zij zijn al op de hoogte gebracht en ontvangen binnenkort hun iPod Shuffle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.