raalte gaat door met vier wethouders

Wel liet De Hair weten dat Gemeentebelangen binnen de wettelijk gestelde termijn met een kandidaat voor het daglicht treedt. In het roddelcircuit doen al een tijdje de geruchten de ronde dat Frank Niens wel eens de opvolger van Hoge zou kunnen worden. Niens wil daar niet inhoudelijk op ingaan. Hij ontkent noch bevestigt de geruchten. Ook wil hij niet ingaan op de vraag of hij zich beschikbaar zou willen stellen voor een rol als wethouder.

Het is overigens niet aan het gemeentebestuur om te kiezen of Raalte door moet gaan met drie of vier wethouders, dat is aan de gemeenteraad. De coalitiepartijen CDA en Gemeentebelangen hebben al laten weten verder te gaan met vier wethouders. De wettelijke termijn verplicht Gemeentebelangen om voor midden februari een kandidaat voor te dragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.