proeverij tafeltje dekje trekt 26 fijnproevers

De proeverij van Tafeltje Dekje heeft dinsdag 26 fijnproevers getrokken. Op het Maria-Oord in Luttenberg kwamen 20 mensen een vorkje prikken, in Raalte op het Angeli Custodes kwamen zes mensen de smaakpapillen testen. Op het menu stonden een hamprei-stamppot, rode kool, een sukadelapjes, gehaktballen, verschillende bereidingen van aardappelen en natuurlijk een toetje.

De proeverij was in het bijzonder gericht op senioren die zelfstandig wonen. In Luttenberg is het al enige tijd mogelijk om gebruik te maken van een maaltijdservice. Is Raalte bestond die mogelijkheid nog niet vanuit Zorggroep Raalte, maar vanaf nu dus wel. De maaltijden worden verzorgd door Distrivers uit Hoogeveen en worden twee keer per week bezorgd bij de mensen thuis.

Een driegangenmenu kost 7,50 euro. Dat bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een toetje. Meer informatie of aanmelden voor de service kan via 0572-341700. De maaltijden worden door vrijwilligers bezorgd, hiervoor zoekt de zorggroep nog een paar mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.