proeverij tafeltje dekje krijgt vervolg

In navolging van de succesvol verlopen proeverijen bij Zorggroep Raalte, locaties Maria-Oord en Angeli Custodes, wordt op de locatie Stevenskamp eveneens een proeverij georganiseerd. Op dinsdag 8 februari kunnen inwoners van Heeten en omgeving kennismaken met de vele mogelijkheden die een tafeltje-dekje-maaltijd biedt.

Verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten kunnen worden geproefd. Daarnaast wordt gedemonstreerd hoe de maaltijden op eenvoudige wijze zelf warm te maken zijn. Tijdens en na de proeverij biedt Zorggroep Raalte de gelegenheid om, tijdens een persoonlijk gesprek, de mogelijkheden voor tafeltje-dekje bij je thuis te bespreken.

Voor deelname aan deze smakelijke bijeenkomst kun je je opgeven bij de receptie van Stevenskamp of Rianne Koolhof, teammanager Zorg & Welzijn, bereikbaar op 0572 381441 of r.koolhof-kruitbosch@zorggroepraalte.nl. Opgave is mogelijk tot 4 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.