patrick van langen wint horstdarts

Van Langen ging in de finale voorvarend van start en zette zichzelf al snel op een 3-1 voorsprong. Zijn opponent, Sven Groen, kwam sterk terug in de wedstrijd en trok de stand weer naar 3-3. Een beslissende zevende set moest uitkomst brengen, waarin Van Langen de beslissende pijl op het juiste moment toch nog op de goede plek wist te krijgen.

Achter de winnaar en verliezend finalist, eindigde Gerben den Hoed uit Heeten op plek 3, Danny Broeks uit Raalte werd vierde. In de verliezersronde werd Heetenaar Ton Olde Bijvank de winnaar, Maurice Veldhuis uit Raalte werd tweede.

De verliezend finalist Sven Groen ging wel aan de haal met de hoogste finish van de dag, hij gooide een leg vanaf een score van 155 uit.

Speciaal voor de tiende editie van het toernooi had de organisatie een ‘running board’ neergezet, een draaiend dartbord. Mike Jansen uit Broekland scoorde daar het hoogst, 115.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.