Home / archiefcentraal / oud olstenaar tekent semi prof wielercontract

oud olstenaar tekent semi prof wielercontract

Freddy Keller, oud-inwoner van Olst en nu woonachtig in Deventer, heeft een driejarig semi-professioneel sponsorcontract getekend bij Segalbikes Europe Ltd. Keller is UCI Wereldkampioen Masters 50+ en Nederlands Kampioen Masters in 2010. De 52-jarige wielrenner rijdt al geruime tijd op een magnesium Segalbike, een fabrikant van handgemaakte racefietsen en mountainbikes.

Keller boekte in 2010 vijftien overwinningen en behaalde meer dan dertig keer een podiumplaats.

Technische informatie over deze magnesium racefietsen en mountainbikes of algemene informatie over magnesium alsmede de wedstrijdplanning van Freddy Keller is beschikbaar op de website www.segalbikes.eu

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.