open huis bij kinderdagverblijf de rode bank

Kinderopvang de Rode Bank opent vanaf 31 januari de deuren. Op zaterdag 22 januari kan iedereen tijdens een open huis alvast kennis maken met het nieuwe kinderdagverblijf in Raalte. Daarna draait de Rode Bank een week op proef. Het open huis duurt van 13.00 tot 16.00 uur.

De Rode Bank, een initiatief van De Bolster en het SCOS, biedt zo meteen plaats aan drie groepen kinderdagverblijf, één speciale peutergroep en één groep buitenschoolse opvang. De eerste twee groepen kinderdagverblijf zitten al zo goed als vol. De grootste toeloop bestaat uit kinderen vanuit de wijk Raalte-Zuid en Raalte-dorp en kinderen die al naar De Bolster gaan.

Het idee voor het kinderdagverblijf ontstond vanuit de vraag naar voor- en naschoolse opvang en de wens om van De Bolster een brede school te maken. De plannen begonnen vaste vorm te krijgen toen ongeveer anderhalf jaar geleden ‘de Rode bank’ aan de Westdorplaan (de oude Rabobank) te huur kwam. De directie van de Bolster, Jurgen Bruggeman en Audrey Veldhuis (respectievelijk directeur en adjunct directeur) heeft het plan in samenwerking met het SCOS verder uitgewerkt. De Bolster houdt de Rode Bank in eigen beheer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.