open huis bij carmel college salland

Carmel College Salland in Raalte opent van 25 tot en met 27 januari haar deuren van 18.30 tot 21.00 uur. Het open huis is voor leerlingen van groep 8 en hun ouders, ook leerlingen die in 4 HAVO willen instromen zijn van harte welkom.

VMBO houdt op dinsdag 25 januari open huis en Praktijkonderwijs organiseert woensdag 26 januari een informatieavond voor genodigden. Beide zijn gevestigd aan de Florens Radewijnsstraat 6. De sector HAVO/VWO zet donderdag 27 januari haar deuren open op de locatie Hofstedelaan 4.

Tijdens de open dagen wordt naast het reguliere onderwijsaanbod onder andere aandacht besteed aan leerlingbegeleiding en de Carmel Classes, waarbij talentontwikkeling centraal staat. Op het VMBO is er specifieke aandacht voor het leerwegondersteunend onderwijs (LWOO) en de verschillende leerwegen binnen het VMBO. Op het HAVO/VWO wordt extra aandacht besteed aan het mentoraat, het GymPlus (gymnasium) en de mogelijkheid in te stromen in 4 HAVO. De voorlichting over instroom in 4 HAVO start om 20.00 uur in lokaal 441.

Docenten en leerlingen presenteren gezamenlijk de school. Het is een uitgelezen kans om het Carmel College Salland beter te leren kennen en de sfeer te proeven. Het geheel wordt opgeluisterd door enthousiaste muzikale leerlingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.