opbrengst ludieke veiling naar ronald mcdonald

Stichting Festiviteiten Lemelerveld en carnavalsvereniging De Sprokkelaars hebben een cheque van 1550 euro geschonken aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit was de opbrengst van de ludieke veiling in 2010 die plaats vond als startschot voor de feestweek van Lemelerveld.

Op de veiling van 2010 waren vele ondernemers en andere initiatieven net zo enthousiast als voorgaande jaren. De veiling leverde veel naast hilariteit en entertainment een goede handel op, waarbij ondernemers of zelfs spontane enthousiastelingen diensten en of goederen aanboden.

Daarom konden de organisatoren van dit evenement weer bij elkaar komen bij café restaurant Reimink om Lianne Booijink, manager van het Ronald Mcdonald huis Zwolle, een cheque te overhandigen.

De feestweek van Lemelerveld wordt dit jaar gehouden van woensdag 3 tot en met zondag 7 augustus, wederom met de braderie en ludieke veiling als opening. Het goede doel waaraan de organisatie dit jaar een warm hart toedraagt is stichting Doe Een Wens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.