ontboezemingen in capellenborg theater

‘Theaterwerk Spiriet’ komt zondag 30 januari naar het Capellenborg Theater te Wijhe met de voorstelling ‘Ontboezemingen’. Dit is het verhaal van vijf zeer verschillende vrouwen die één ding gemeen hebben: borstkanker. Deze voorstelling is genomineerd voor de AVRO Toneel Publieksprijs. De voorstelling begint om 20.15. Kaarten kosten 20 euro.

In deze voorstelling worden de vijf vrouwen voor een keuze gesteld. Wat doe je als je lijf, je vrouwelijkheid wordt aangetast? Hoe reageert je familie, je kind, je partner? Welke keuzes maak je als de dood plotseling zo dicht bij komt. Vijf verhalen over ziek zijn, geloof, seks, relaties, vakanties, tieten, pruiken, familie en appeltaart.

‘Ontboezemingen’ is een humoristisch drama over borstkanker, een voorstelling over lijden en het leven, over overlijden en overleven, gebaseerd op waargebeurde ervaringen van borstkankerpatiënten.

Deze voorstelling is genomineerd voor de AVRO Toneel Publieksprijs. Kijk voor meer informatie en stemmen op staging2.toneelpublieksprijs.nl. Stemmen kan tot 11 september 2011.

Deze voorstelling is geschreven door Daniël Cohen en wordt gespeeld door Leyla Çimen, Diana Dobbelman, Aukje van Ginneken, Adrienne Kleiweg en Dominique van Vliet. De regie is in handen van Johan Verheij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.