olstse wint prijs met batterijencampagne

Pauline Hoogstraat-van Houten uit Olst is met de landelijke campagne ‘Lege batterijen? Lever ze in en WIN!’ in de prijzen gevallen. De Olste leverde een zakje batterijen in bij één van de inzameltonnen. De Stichting Batterijen (Stibat) beloonde haar deelname met een VVV Irischeque.

“Wat een leuke verrassing. We zijn er erg blij mee”, aldus de enthousiaste winnares die op de actie attent was gemaakt door televisiecommercials en de lege batterijen had ingeleverd bij één van de inzamelpunten. “Al ruim vijf jaar verzamel ik lege batterijen. In een jaar zijn dat ongeveer 50 stuks. Halfjaarlijks lever ik mijn voorraad lege batterijen in. Dat doe ik vanwege het milieu.”

Door lege batterijen in te leveren, maakt iedereen het gehele jaar door kans op het winnen van een van de honderden prijzen. Hoe? Door naam, adres en telefoonnummer op een briefje te schrijven en dat samen met tien lege batterijen in een zakje te stoppen. Dit zakje kan in de inzamelton of box bij één van de ruim 17.000 deelnemende supermarkten en andere winkels worden gedeponeerd. Inleveren kan ook bij het gemeentedepot of de chemokar.

Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Het maandelijkse prijzenpakket bestaat uit een reischeque van 2.000 euro en vijftig VVV irischeques van 50 euro. Via radiocommercials, flyers en e-mail nieuwsbrieven vestigt de stichting regelmatig de aandacht op deze actie. De informatie is ook te vinden op de website van Stibat (staging2.legebatterijen.nl), waarop elke maand de prijswinnaars bekend worden gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.