ode aan de wierdense revue in holstohus

De Wierdense Revue komt op vrijdag 21 januari en zaterdag 22 januari naar het Holstohus Theater in Olst met de voorstelling ‘Ode aan de Wierdense Revue’. Oude geluidsopnamen, historische beelden en geschiedkundige wetenswaardigheden passeren letterlijk de revue.

Op het programma van ‘de Wierdense Revue’ stonden in de jaren ‘80 sketches en liedjes in het Twents dialect, waarbij veel herkenbare situaties voorkwamen.

De “Ode aan de Wierdense Revue” is een eerbetoon aan de cabaretgroep die het gewone volk naar het theater trok voor een avondje onbekommerd lachen en is geschreven en geregisseerd door Laurens ten Den. De cast bestaat uit Gert Jan Oplaat, Jan Riesewijk, Anita Bolink en Marijke Hovestad. Zij laten oude tijden herleven met authentieke scenes, aandoenlijke anekdotes, liedjes en conferences, en nieuwe grappen op ‘Wierdense wijze’.

De voorstelling op zaterdag 22 januari is uitverkocht, maar voor de extra voorstelling op vrijdag 21 januari zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

De voorverkoop is in het Holstohus bij de VVV-balie en bij Boekhandel Korten. Aan de zaal worden voor deze voorstelling geen kaarten meer verkocht. Voor meer informatie kun je op staging2.holstohustheater.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.