nu al ruim 2000 aanmeldingen burgernet

Tien dagen nadat de wervingsbrief op de deurmat viel, hebben zich al ruim 2.000 mensen aangemeld voor Burgernet in Raalte. Daarmee is het deelnemerspercentage nu al hoger dan het landelijk gemiddelde van 4,7 procent. In Raalte ligt het percentage nu op 5,5 procent.

Burgemeester Piet Zoon is erg enthousiast over het aantal aanmeldingen: “Wij zitten nu al ruim boven het landelijk gemiddelde van 4,7%. Als de politie op 1 februari een Burgernetactie start zijn er in de gemeente Raalte veel extra ogen en oren die de politie kunnen helpen. Toch wil ik alle inwoners die zich nog niet hebben aangemeld, vragen dit alsnog te doen. Dat kan via de website, staging2.burgernet.nl “

Burgemeester Piet Zoon heeft de verenigingen van Plaatselijk Belang tijdens speciale bijeenkomsten gevraagd Burgernet onder de aandacht van de inwoners te brengen: “Voor mij is Plaatselijk Belang een belangrijk medium om in contact te komen met de inwoners van onze kernen. Alle verenigingen van Plaatselijk Belang hebben beloofd Burgernet te promoten. De resultaten lijken nu al zichtbaar te zijn.”

Naast inwoners zijn ook mensen die in de gemeente Raalte werken welkom als deelnemer aan Burgernet. Die willen we vooral via de ondernemersverenigingen benaderen. Ook zij kunnen zich aanmelden via staging2.burgernet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.