Home / archiefcentraal / nog geen griepepidemie in nederland

nog geen griepepidemie in nederland

In Nederland is er nog geen sprake van een griepepidemie. Als er twee weken achtereen meer dan 51 mensen per 100.000 mensen griepachtige klachten hebben, is er officieel sprake van een griepepidemie. Dat is nog niet het geval. Voorkomen is beter dan genezen, daarom geeft de GGD IJsselland een aantal gezondheidstips.

De GGD verwacht de komende weken regelmatig nieuwe meldingen te ontvangen van het griepvirus influenza A H1N. De GGD heeft daarom enkele belangrijke tips op haar website gezet om verdere verspreiding te voorkomen.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.