nieuwjaarsparty houdt salland in toom

Op verzoek van de gemeente Raalte waren de kassa’s van de Leeren Lampe om 00.30 uur open gegaan. Tegen die tijd kon je nog in alle rust naar binnen. Wie een uurtje later aanschoof in de rij om naar binnen te mogen. Moest toch al zo een half uur wachten voordat hij vooraan in de rij stond. Dat had ook te maken met een strenge controle, vooral om te voorkomen dat jongeren vuurwerk mee naar binnen namen.

Het feest – dat door 2500 mensen werd bezocht – duurde tot in de kleine uurtjes. Het was na zessen in de ochtend toen er nog grote groepen mensen rondom de Leeren Lampe op weg waren naar huis.

De politie heeft het feest met meerdere surveillances van afstand in de gaten gehouden. Er werd niet gecontroleerd op fietsen zonder licht en dat soort zaken. Wellicht mede daarom had de politie zaterdagmorgen geen enkel ‘wapenfeit’ te melden vanaf het feestterrein. Ook in de rest van Salland is het rustig gebleven.

Onze fotograaf kwam niet vel verder dan de entree. Groepjes mensen eisten bijna op de foto te mogen. Wie nog meer op onze site wil, stuur je foto’s en filmpjes gerust op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.