Home / archiefcentraal / nieuwe tassen voor marienheemse volleybalsters

nieuwe tassen voor marienheemse volleybalsters

Volleybalvereniging Vocluma dames 1 uit Mariënheem is dit seizoen gestart met vier nieuwe speelsters, nadat er vier waren gestopt aan het einde van het afgelopen seizoen. Bij een nieuw team hoort een nieuwe uitstraling. Aangezien ze twee seizoenen terug een nieuw tenue hebben gekregen werd het nu tijd voor nieuwe sporttassen, aangeboden door Theresia en Paul Schutte van Partycentrum The Longhorn te Wijhe.

De volleybalsters spelen dit jaar voor het kampioenschap in de tweede klasse. Op dit moment staan ze tweede met de nummer één in het vizier. Het kampioenschap is nog zeker haalbaar. Het team bestaat uit jonge en nieuwe spelers en uit spelers met een aantal jaren ervaring in het dames 1 team.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.