nieuwe tassen voor marienheemse volleybalsters

Volleybalvereniging Vocluma dames 1 uit Mariënheem is dit seizoen gestart met vier nieuwe speelsters, nadat er vier waren gestopt aan het einde van het afgelopen seizoen. Bij een nieuw team hoort een nieuwe uitstraling. Aangezien ze twee seizoenen terug een nieuw tenue hebben gekregen werd het nu tijd voor nieuwe sporttassen, aangeboden door Theresia en Paul Schutte van Partycentrum The Longhorn te Wijhe.

De volleybalsters spelen dit jaar voor het kampioenschap in de tweede klasse. Op dit moment staan ze tweede met de nummer één in het vizier. Het kampioenschap is nog zeker haalbaar. Het team bestaat uit jonge en nieuwe spelers en uit spelers met een aantal jaren ervaring in het dames 1 team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.