nieuwe jassen voor carnavalsgroep t giet loss

Carnavalsgroep ’t Giet Loss Heino zit er deze winter warmpjes bij door de nieuwe werkjassen die de groep aangeboden kreeg. Uit handen van de sponsors; HRpm, dat werkt! Met vestigingen in Heino en Dronten en Multimate Heino kregen de vrienden hun nieuwe kledij uitgereikt. Jeroen Neimeijer van HRpm: “HRpm en ’t Giet Loss Heino passen perfect bij elkaar, we zijn allebei doeners en nemen graag initiatief. Het is niet voor niets dat meerdere leden van de groep voor ons werken of hebben gewerkt!”

HRpm is dienstverlener op het gebied van personeel in de agrarische sector. Het kenmerkt zich door actief en klantgericht oplossingen vinden op het gebied van uitzenden, detachering, bemiddeling voor vaste functies en payrolling.

Emiel Willemsen van Multimate Heino is over de samenwerking te spreken. “Ieder jaar zetten deze jongens en meiden een fantastische carnavalswagen van zeer hoge kwaliteit neer en lopen bij ons dan ook de deur plat.” Bovendien willen beide sponsoren de groep ondersteunen omdat zij elk jaar met het organiseren van ’t Giet Loss Party en het Spellencircuit tijdens de pompdagen een bijdrage leveren aan de lokale samenleving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.