nieuwe fietsen voor atb team lemelerveld

De fietsers van ATB-team Lemelerveld kunnen er weer tegenaan. De rijders hebben zaterdag nieuwe fietsen overhandigd gekregen. De nieuwe bikes zijn beschikbaar gesteld door hun sponsor Kokkiebikes en fietsenleverancier Cannondale.

De grootste verandering aan de fietsen ten opzichte van hun voorgangers is de wieldiameter. Daar waar de reguliere mountainbike is uitgerust met 26 inch wielen, hebben de nieuwe Cannondale-fietsen van het ATB-Team 29 inch wielen. De fietsen met grote wielen worden al langere tijd in Amerika gebruikt en kwamen de laatste jaren ook steeds vaker voor de dag in Europa. ATB-Team Lemelerveld is één van de eerste teams die collectief op de 29’ers voor de dag gaat komen.

Na de overhandiging van de fietsen werkten de renners van het ATB-Team gezamenlijk een lange duurtraining af met het nieuwe materiaal. Alle renners waren positief over de rijeigenschappen van de 29’er. Zij gaan vol vertrouwen het nieuwe wedstrijdseizoen tegemoet. Het eerste weekend van maart wordt het spits afgebeten in Assen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.