muzikaal talent krijgt weer podium op 30 april

Raalte krijgt net als vorig jaar op Koninginnedag weer een groot podium waar muzikaal talent een podiumplek kan bemachtigen. Dit open podium is voor vocalisten, bands en andere musici uit de hele gemeente Raalte, die hun muzikale act op het podium willen presenteren.

Raalter muziekdocent Hans Groen, bekend als componist, toetsenist en dirigent zal tijdens dit evenement de musici begeleiden die een podiumplek hebben gekregen.

De Oranje Muziek Marathon vindt plaats in het centrum van Raalte op De Plas op zaterdag 30 april. Het begint om 10.00 uur en eindigt rond 18.00 uur. De marathon wordt afgesloten met een grote muzikale finale.

Wil je het podium op tijdens het Muziek Marathon? Aanmelden kan vóór 1 maart per mail bij Hans Groen (jhgroen@home.nl of 06-2425011). Leef tijd is niet belangrijk. Aanmelding wil niet zeggen dat er garantie is op een podiumplek. Om een gevarieerd programma te kunnen bieden, maakt Hans Groen een keuze uit de aanmeldingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.