mountainbikewedstrijd in lemelerveld

De omgeving van Zwembad Heidepark in Lemelerveld is zondag 16 januari het decor van een mountainbikewedstrijd. Cycling Lemelerveld, voorheen heette deze club WCL, heeft een parcours vol kleine klimmetjes uitgezet, waarop je je als mountainbiker flink kunt uitleven.

De eerste start is om 10.00 uur. De jeugd van 7 tot en met 14 jaar rijdt dan een wedstrijd van dertig minuten. Een uurtje later is het de beurt aan de jongeren (en ouderen) van boven de 15 jaar. De wedstrijd in deze categorie duurt 45 minuten.

Deelname aan de jeugdrace is gratis, volwassenen moeten een 2,50 euro betalen. Opgeven voor de race kan via mtbwedstrijd@live.nl. Voorwaarde is wel dat je minimaal 7 jaar bent en een helm en mountainbike bezit.

Meer informatie over de wedstrijd vind je op staging2.cyclinglemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.