middelbare meiden in het hoftheater

Middelbare Meiden komen op vrijdag 21 januari naar het Hoftheater. Zij zijn hier te zien met de voorstelling ‘Een Illusie Rijker’. In dit cabaretprogramma wordt het publiek een spiegel voorgehouden. Deze show is herkenbaar voor zowel middelbare mannen als vrouwen.

Cabaretières Annemarie Henselmans en Hanny Kroeze hebben zich voorgenomen samen de zolder leeg te maken. Al snel blijkt dat wat de één weg wil gooien voor de ander een dierbare herinnering is. Elk voorwerp heeft zijn eigen verhaal. Deze voorstelling is een aaneen schakeling van gekke, maar ook ontroerende conferences en liedjes.

‘Een Illusie Rijker’ is het derde programma van Middelbare Meiden. De cabaretières Annemarie en Hanny en de musici Rob Roeleveld en Rob Hogenkamp, zijn met elkaar goed voor meer dan honderd jaar cabaretervaring. Met een Pall Mall Exportprijs, een Louis Davidsprijs en een Edison hebben zij hun sporen in de theaterwereld al ruimschoots verdiend.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten a 16 euro kun je kopen via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of staging2.hoftheater.nl. Indien er op de avond/middag zelf nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het Hoftheater worden gekocht. Alleen contante betaling of eenmalige incasso is dan mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.