Home / archiefcentraal / middag fifaen bij cafe de gouverneur

middag fifaen bij cafe de gouverneur

Teams bestaande uit twee personen spelen in het toernooi tegen andere koppels. Wil je mee doen, stuur dan een mail met je naam en de naam van je medespeler naar fifatoernooiraalte@hotmail.com. Entree kost vijf euro per team. Het toernooi duurt van 12.00 tot 15.00 uur. Als je gemaild hebt ontvang je een email terug met daarin nog extra informatie.

Om het zo eerlijk mogelijk te houden, kun je kiezen uit een team van 4,5 ster. De teams waaruit je kunt kiezen zijn AS Roma, AC Milan, Juventus, Inter Milan, Atletico Madrid, Sevilla F.C., Valencia C.F., Arsenal, Aston Villa, Liverpool, Manchester City, Tottenham, HSV, Bayern München, Olympique Lyon en FC Porto. Het is mogelijk om een voorkeur op te geven voor een team.

Lees ook

Natuurmomenten: Het is rustig in het veld…

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.