Home / archiefcentraal / meulman sponsort eigen medewerker

meulman sponsort eigen medewerker

Tegelzetbedrijf Hans Meulman sponsort in de persoon van marathonschaatser Stefan Bosgoed een eigen medewerker. “Al sinds hij bij ons in dienst is, kan hij, als het winter wordt, nergens anders over praten dan schaatsen”, vertelt Helga Meulman. Stefan staat in de zomer op de fietspedalen of de skeelers en ’s winters op de ijsbaan in Deventer. Hij rijdt diverse toertochten op natuurijs en marathons op de 400 meter baan. “Elk jaar volgen we hem op de Weissensee in Oostenrijk waar de alternatieve Elfstedentocht gereden wordt. Dit jaar willen we hem daarin nog meer steunen en hebben we besloten hem te sponsoren.”

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.