meulman sponsort eigen medewerker

Tegelzetbedrijf Hans Meulman sponsort in de persoon van marathonschaatser Stefan Bosgoed een eigen medewerker. “Al sinds hij bij ons in dienst is, kan hij, als het winter wordt, nergens anders over praten dan schaatsen”, vertelt Helga Meulman. Stefan staat in de zomer op de fietspedalen of de skeelers en ’s winters op de ijsbaan in Deventer. Hij rijdt diverse toertochten op natuurijs en marathons op de 400 meter baan. “Elk jaar volgen we hem op de Weissensee in Oostenrijk waar de alternatieve Elfstedentocht gereden wordt. Dit jaar willen we hem daarin nog meer steunen en hebben we besloten hem te sponsoren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.