mannen met boksbeugel in auto door raalte

Maar helaas kwam er voor het tweetal toch een smet op dit zorgeloze nachtje. De auto trok de aandacht van de politie, omdat de bijrijder een joint in zijn vingers had. Bij inspectie van de auto, roken de dienders een sterke hennepgeur in de auto. Toen het het dashboardkastje open ging, troffen de agenten ook nog een boksbeugel aan. De bestuurder van de auto, een 20-jarige man uit Deventer, werd hierop meegenomen naar het bureau, voor nader verhoor. Ook werd de boksbeugel in beslag genomen.

De man kan tweemaal een proces-verbaal tegemoet zien. De eerste voor verboden wapenbezit en de tweede omdat hij geen identiteitsbewijs op zak had.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.