Home / archiefcentraal / littelink en warmerdam winnen fifa toernooi

littelink en warmerdam winnen fifa toernooi

Peter Littelink en Marco Warmerdam hebben met hun team AS Roma het eerste Fifa-toernooi in de Gouverneur gewonnen. In een zinderende finale versloeg het duo het elftal Arsenal van Ranjith Maatman en Luuk Nijboer.

Aan het toernooi namen zondagmiddag in totaal 12 teams, bestaande uit twee spelers, deel. Het toernooi begon met een poulesysteem, bestaande uit vier poules van drie teams. De troostfinale ging tussen Liverpool (Rens ten Tuscher en Michel Boscher) en Juventus (Mark Hollegien en Freek Hogeboom). Liverpool won met 3-0, vermoedelijk omdat Juventus de scheids vooraf niet kon omkopen.

Dat de middag een vervolg gaat krijgen, lijkt eerder een logisch gevolg dan een verrassing. Tijdens de middag lieten deelnemers al weten oren te hebben naar tweede editie. Zowel de organisatie als De Gouverneur lieten direct weten hiervoor open te staan.

Lees ook

‘Hoe dan ook, die 550 kilometer komt op de teller’

André Katoele uit Heino en John Koolhof uit Raalte fietsen alternatieve Roparun HEINO/RAALTE – De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.