lemelerveld krijgt er zeven hondentoiletten bij

Lemelerveld krijgt er zeven hondentoiletten bij. Het dorp, dat op dit moment voorzien is van twee hondentoiletten, krijgt dus meer ruimte om honden uit te laten. De zeven toiletten zijn onderdeel van een totaal van 37 nieuwe hondentoiletten in de volledige gemeente Dalfsen.

Aanstaande vrijdag plaatst wethouder Klaas Agricola het eerste nieuwe hondentoilet in de gemeente Dalfsen, aan de Schweizerstraat. Hier wordt hij bijgestaan door Janke van Lenteren, initiatiefneemster van een groep hondenbezitters die zich verzet tegen het bestaande hondenbeleid van de gemeente Dalfsen.

In 2011 worden er 27 van de totaal 37 nieuwe hondentoiletten gerealiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.