ledenaantal groenlinks in overijssel groeit

In Twenterand is een nieuwe afdeling van GroenLinks opgericht. In Raalte wordt zorgvuldig gebouwd aan de volgende nieuwe afdeling. GroenLinks heeft een visie op bevolkingskrimp en maakt heldere keuzes voor de toekomst van het platteland. Duurzame landbouw, natuur, behoud van cultuurlandschap; het spreekt dorpsbewoners aan.

Herman Reuvekamp: “Als beheerder van landbouw en natuur-terreinen heb ik dagelijks te maken met de dilemma’s die op deze terreinen spelen. Naast het schapen houden keur ik ook schapen en bezoek daarvoor vele plekken door de hele provincie. GroenLinks is mijn partij en dat draag ik van harte uit.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.