Home / archiefcentraal / kwiek leidt zevende nederlaag van het seizoen

kwiek leidt zevende nederlaag van het seizoen

In de beginfase van de wedstrijd kon Kwiek nog aardig meekomen. Kwiek begon gretig aan de wedstrijd en kon het tempo van VOC goed bijbenen. Na een kwartier spelen was de stand 10-8. Daarna waren de Amsterdammers toch wat sterker en liepen tot de rust uit naar 18-12.

De tweede helft verliep een stuk minder positief voor Kwiek. De regerend landskampioen herpakte zich en zette de goede lijn van de laatste minuten uit de eerste helft door. Kwiek kon zich niet meer herstellen en scoorde, door het missen van veel kansen, ook maar zes punten in de tweede helft.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.