kwiek kijkt nu al uit naar volgende wedstrijd

De overwinning van afgelopen zaterdag op Fortissimo is voor de handbaldames van Gibo Groep/Kwiek een goede aanleiding om nu al vooruit te blikken op de volgende wedstrijd. Op 2 februari komt Handbalacademie op visite in Raalte.

Door de overwinning van zaterdag is Kwiek gestegen naar de negende plek op de ranglijst van de eredivisie handbal. Handbalacademie staat één plekje hoger in de rangorde, met vier punten voorsprong, maar een wedstrijd minder gespeeld.

De Raalter handbalploeg won zaterdag na een stroef begin, voor de tweede keer een wedstrijd dit seizoen. Kwiek liet zaterdag de eerste treffer aantekenen, maar kort daarna kwamen de bezoekers op gang. De ploeg scoorde twee keer op rij en liep langzaam uit. De stand werd 4-7, vervolgens 6-9, maar de thuisploeg kwam voor rust nog op gelijke hoogte: 11-11.

Na rust kon Kwiek gaan bouwen aan de overwinning. De thuisploeg voerde het tempo iets op, hield de bal langer in de ploeg en zocht de vrije ruimte. Dit leverde kansen op, die het team niet onbenut liet. De eindstand werd 30-22.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.