Home / archiefcentraal / kruiper tweewielers nu ook op twitter

kruiper tweewielers nu ook op twitter

Kruiper Tweewielers in Raalte gaat duidelijk met de tijd mee en is vanaf nu ook te volgen via Twitter. Op de Twitteraccount van Kruiper valt onder andere te lezen welke nieuwe modellen fietsen en scooters verkocht worden, wanneer er korting gegeven wordt en welke aanbiedingen er zijn. De Twitter van Kruiper is ook via www.kruipertweewielers.nl te vinden.

“Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om iedereen op de hoogte te houden van

nieuwe ontwikkelingen, interessante aanbiedingen en Twitter is één van die manieren. Dit kan zijn op het gebied van fietsen, maar ook op het gebied van scooters en bromfietsen zal het nieuws via deze weg te vinden zijn”, zegt Caroline Kruiper

Lees ook

Preview nieuwe Peugeot 508 PSE bij Auto Palace

(Advertorial) ZWOLLE – De nieuwe Peugeot 508 PSE maakt een previewtour door Nederland. Daarbij doet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.