korenbloem geniet van techniekdag

De leerlingen van KBS De Korenbloem uit Raalte hebben dinsdag volop genoten van de jaarlijkse techniekdag. De leerlingen konden zich vergapen aan grote technische machines zoals een tractor, vrachtwagen en zelfs een graafmachine. Ook werden er twee techniektorens geopend.

Voor de opening van de torens kwam professor Franzi naar de school. De financiële middelen om de torens te bekostigen, zijn door de leerlingen zelf ingezameld tijdens de sponsorloop van vorig schooljaar.

De dag werd afgesloten met het gezamenlijk opeten van tompoezen. De leerlingen hadden de tompoezen even daarvoor zelf gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.