kopje onder op bas hutten nieuwjaarsduik

Mariënheem luidde het nieuwe jaar zaterdag in met een Nieuwjaarsduik. Voor de derde keer werd de Bas Hutten Tegelwerken Nieuwjaarsduik georganiseerd. Niet alleen Bas zelf, maar ook 66 anderen doken zaterdag in het ijskoude water bij sporthal ’t As-pel. Anders dan voorgaande jaren doken de waaghalzen in een bouwwerk van ongeveer tien bij drie meter.

Het water was zaterdagmiddag niet warmer dan nul graden. Gelukkig zorgde The Longhorn Wijhe voor warme worst en glühwein, zodat de deelnemers zich direct op konden warmen. Twee van die deelnemers waren Alex Bruggenman en Willemien Alferink. Zij gingen compleet als duiker kopje onder.

Ook het bestuur van de Assendorperzotten en Raaltenaren Sjoerd Everlo, René Verschuren en Simon Marsman, die vorige maand het licht lieten branden in Raalte, deden mee. Komisch moment was de duik van Ruud Horenberg. Ruud kwam te laat en deed onder aanmoediging van vele toeschouwers de duik van zijn leven.

Organisator Bas Hutten was zeer tevreden met de Nieuwjaarsduik en zal ook volgend jaar weer de traditionele Nieuwjaarsduik organiseren. Voor een volledige fotoreportage kun je op staging2.marienheemonline.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.