koning otto en adelheid verlaten wijhe

Koning Otto de eerste en zijn vrouw Adelheid hebben tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Olst-Wijhe afscheid genomen van Wijhe. Een jaar eerder, tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2010 werd het duo welkom geheten door burgemeester Ton Strien. Dit was tevens de aftrap voor een jaar vol feestelijkheden in het kader van het 1050-jarig bestaan van Wijhe.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2011, in het Holstohus, nam het tweetal weer afscheid. Koning Otto en zijn vrouw gaven te kennen dat ze terug konden kijken op een zeer geslaagd feestelijk jaar.

De twee gaven na afloop van de speech van burgemeester Strien te kennen, dat ze over 49 jaar hun opwachting weer maken. Ze keren dan terug om het 1100-jarig bestaan van Wijhe te vieren. In de tussentijd houden ze Wijhe goed in de gaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.