kleinherenbrink klaar voor de toekomst

ServicePartner Kleinherenbrink is in december volledig gerestyled. De winkel is voorzien van een nieuw interieur en nieuwe stellingen. Ook heeft de winkel een andere, overzichtelijkere indeling gekregen. Ter ere van de heropening geldt er op vrijdag 28 en zaterdag 29 januari tien procent korting op het gehele assortiment.

“We zijn klaar voor de toekomst”, vertelt Martin Timmermans, de eigenaar van de zaak.

Servicepartner Kleinherenbrink richt zich op de verkoop en reparatie van onder andere witgoed (wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, vaatwassers), apparatuur voor huisgebruik (van ladyshaves tot elektrische tandenborstels, van waterkokers tot blenders), tv’s, stereosets, DVD-spelers, stofzuigers en (de verkoop en installatie van) satellietsystemen. Bij aankoop van grotere artikelen, worden deze gratis aan huis gebracht en geïnstalleerd.

In de persoon van allround technicus/monteur Wim Wechstapel heeft Kleinherenbrink een eigen technische dienst voor reparaties, hulp bij storingen en (eventueel) de installatie van verkochte apparatuur en de satellietsystemen. Wim is gecertificeerd monteur voor alle grote witgoedmerken.

De aanbieding van 10 procent korting geldt niet voor de reguliere krantenaanbiedingen, de verzekeringen, verwijderingsbijdrages, reeds bestelde artikelen en reparaties. De winkel is te vinden aan de Verheydenstraat 3 in Raalte, tel: 0572-351919. Meer informatie op staging2.kleinherenbrink-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.