jordy luisman sterkste in lemelerveld

De activiteitencommissie van Cycling Lemelerveld organiseerde dit jaar de wedstrijd voor de eerste keer. “We wilden de mountainbikesport in de picture zetten en dat dat is gelukt,” vinden organisatoren Dinand Wijermars en Erik Reimert. “Vanaf maart tot en met september worden in heel Nederland wedstrijden georganiseerd, maar in de winter ligt het over het algemeen stil.” Met deze wedstrijd komt daar dus verandering in.

De wedstrijd van de volwassenen ging van start met een valpartij, maar dat leverde geen ernstige blessures op. De rit kon verreden worden tot ieders tevredenheid. Bij de jeugd ontvingen de eerste drie een beker, de andere mountainbikers ontvingen een medaille. Bij de volwassenen stond er een grote slagroomtaart klaar.

Uitslag

Jeugd t/m 15 jaar:

1ste Roel Posthoorn

2de Ruben Blom

3de Bram Wessels

Volwassenen:

1ste Jordy Luisman

2de Mark van der Heijden

3de Maarten Rechterschot

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.