jeugdopleiding aed den nul groot succes

Het bestuur van Stichting AED Den nul is zeer tevreden met de aanwas van jeugdige hulpverleners. Afgelopen jaar wendde het bestuur zich tot de jeugd om een AED-training, Automatische Externe Defibrillator, te volgen. Twee jongeren namen hierin het voortouw, met als resultaat twintig extra opgeleide hulpverleners. Den Nul heeft daardoor 125 reanimatie-AED opgeleiden, een mijlpaal in de geschiedenis van de stichting.

Door het hoge water in de IJssel was het niet voor iedereen even gemakkelijk om op de trainingen te komen. Een aantal jeugdigen uit Fortmand kwamen met behulp van een tractor en een boot naar de cursus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.