jansman bouw sponsort salvora dames 1

Het eerste damesteam van volleybalvereniging Salvora uit Raalte is zaterdag in het nieuw gestoken door Jansman Bouw uit Luttenberg. Salvora dames 1 doet al een aantal jaren leuk mee in de Promotieklasse A van de regio Nieuw-Gelre. De teamsamenstelling is in de loop der jaren behoorlijk veranderd, maar de kleding ging al jaren mee. Dit jaar werd het dan ook tijd voor een nieuw tenue.

Omdat Jansman kwaliteit en sportiviteit hoog in het vaandel heeft staan, hebben zij nieuwe tassen en trainingspakken aangeboden. De slogan luidt: ‘Jansman bouwt verder.’ Na dit gebaar zal Salvora verder bouwen op Jansman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.