Home / archiefcentraal / its electronics sluit alle vestigingen

its electronics sluit alle vestigingen

Het aanvragen van surseance door het moederbedrijf komt door de hevige concurrentie waaronder IMpact Retail te lijden heeft. Ook in Raalte is de concurrentie groot. Raalte telt naast It’s elektronicawinkels EP: Jan Oosterwechel, Expert, ServicePartner Kleinherenbrink en Dixons.

Klanten die nog een bestelling hebben lopen of een product in reparatie hebben, krijgen persoonlijk bericht van het bedrijf. De directie van Impact Retail bekijkt momenteel onder meer de mogelijkheden van een doorstart van de winkels en webshops. Over het algemeen leidt uitstel van betaling tot faillissement.

IMpact Retail is het moederbedrijf van elektronicawinkels It’s Electronics, Modern.nl en Prijstopper.

Lees ook

Wegmetdyslexie opent deuren in Heino

HEINO – Ron van der Horst en Corien Eijhuisen hebben op 1 juni hun eigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.