Home / archiefcentraal / inschrijving optocht iesselzotten geopend

inschrijving optocht iesselzotten geopend

Carnavalsvereniging ‘De Iesselzotten Olst’ rekent dit jaar tijdens haar traditionele optocht op een voorjaarszonnetje. Op zaterdag 5 maart trekt de bonte stoet van zotten door het Heuidarp (Olst) onder leiding van Prins Ballie. De optocht start om 15:00 uur. De Iesselzotten hebben dit jaar het thema ‘Tirol’ meegegeven aan het carnavalsweekend. Op vrijdag 4 maart is er dit jaar voor de 2e keer een Kabaal-optocht voor de jeugd van Olst, onder leiding van Jeugdprins Royalot. Deze optocht start om 13:15 uur vanaf de Willibrordschool.

De wagens voor de grote optocht kunnen zich tot 2 maart aanmelden via optocht@iesselzotten.nl. De praalwagens ontvangen een startgeld van 44 euro. Dit geldt overigens niet voor de prinsenwagens. De individuele deelnemers, de loopgroepen en de kleine wagens (< 5 meter) kunnen zich voorafgaand aan de optocht tussen 14:30 en 14:55 uur aanmelden in het Holstohus.

De route van de optocht is gelijk aan die van vorig jaar. Om ongeveer 17:30 uur is de prijsuitreiking in de residentie van de Iesselzotten, sportcafé de Hooiberg. De ‘after-optochtparty’ gaat door tot ca. 20:00 uur, met m.m.v. een Hollandse zanger. Meer informatie over de optocht en het carnavalsfeest in Olst is te vinden op www.iesselzotten.nl en is te lezen in de Geinkrant die medio februari huis aan huis verspreid zal worden in Olst en omliggende kernen.

Lees ook

Friends of Ribs & Blues wil fans en festival verbinden

RAALTE – Een speciale vriendenclub voor de liefhebbers, sympathisanten en fans van Ribs & Blues …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.