in plaats van in de brievenbus in de sloot

Zo af en toe komen we ze zelf ook wel tegen, ergens langs de weg of in de sloot, zo’n pak papier dat duidelijk nog naar verschillende brievenbussen had gemoeten. Ellendig, dat er op zo’n manier met ons leefmilieu wordt omgegaan. En al helemaal naar als je merkt dat het je eigen kranten zijn. We voelen ons er een beetje medeverantwoordelijk voor. Maar wat er meer van is, we willen ook graag dat de krant in de brievenbus belandt. Daar rekenen onze lezers én onze adverteerders op. We betalen trouwens ook voor het bezorgen.

Dus hebben we de tip die we vorige week van ergens uit Salland binnenkregen van begin tot eind nageplozen. In welke wijk was het pak kranten – verspreid over een hele lengte – in de sloot gegooid? Welke bezorger is daar verantwoordelijk voor? En hoe krijgen we de troep weer uit het milieu?

Samen met ons verspreidingsbuerau All-In in Salland en B&L Verpreidingen in Vechtdal is het probleem opgelost. De sloot is weer schoon. De bezorger is weer even uitgelegd waarvoor hij ook al weer betaald krijgt. En voortaan komt de krant weer keurig in de bus.

Stuur gerust een mail naar redactie@sallandcentraal of naar redactie@vechtdalcentraal.nl als de krant niet bezorgd is of als je pakken vol in berm of sloot tegenkomt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.