humor sketches en ongein bij weteringzotten

Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit Boskamp houdt op zaterdagavond 12 februari de jaarlijkse Pronkzitting om iedereen alvast in de carnavalsstemming te krijgen. Een bandparodist en tonpraters betreden het podium van Residentie IJsseldijk om alle aanwezigen een avond vol humor te bezorgen.

Ook dit jaar is het de organisatie weer gelukt een spectaculair en afwisselend programma samen te stellen. Tussen de optredens door zorgen de huis-DJ’s voor vrolijke noten, zodat ook de voetjes van de vloer kunnen.

Kaarten voor de Pronkzitting zijn net als andere jaren verkrijgbaar bij de heer Van Mourik, Anemoonstraat 4 in Boskamp. De kaarten kosten 2,50 euro voor leden en 7,50 euro voor niet-leden. Om 20.00 uur openen de deuren van Residentie IJsseldijk en om 20.30 uur start het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.