Home / archiefcentraal / hhcp verscheept containers naar filipijnen

hhcp verscheept containers naar filipijnen

Het Heetens Hulpgoederen Centrum Filipijnen heeft in 2010 vier keer 40 ft containers verscheept naar de Filipijnen met ziekenhuis materiaal, schoolmeubelen, naaimachines, rollators, rolstoelen en ingeleverde kleding. Ook in 2011 wil de organisatie zich weer inzetten voor de minder bedeelden op de Filipijnen.

Zo gaan Harrie Alferink en Theo Nijland met hun actie ‘Een kind vraagt om uw hulp’ samen met het echtpaar Schoorlemmer twee weken lang naar de Filipijnen om zelf te ervaren in welke omstandigheden de kinderen leven. Samen met de lokale bevolking proberen ze in Argao op het eiland Cebu een kraamkliniek te bouwen.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.