heetenplus severijn wint van angeren

De dames van Heeten/Plus Severijn hebben dit weekend de dames van Angeren met 37-20 verslagen. De eerste competitie van het nieuwe jaar leek nog even niet door te gaan, aangezien er geen scheidsrechters waren. Uiteindelijk werden Tonny Lubbers en Hennie Schrijver bereid gevonden de wedstrijd te leiden. Een half uur later dan gepland ging de wedstrijd toch nog door.

De Heetense dames begonnen direct door al uit de eerste aanval te scoren. Nadat de ploeg een paar doelpunten los stond van Angeren trad er weer een zekere slordigheid op. Het leek of de speelsters te graag wilden. Gelukkig voor hen ging het deze avond allemaal vrij simpel, waardoor de wedstrijd in de rust al beslist leek (19-10).

In de tweede helft werd goed gebruik gemaakt van de snelheid van een aantal speelsters. Hierdoor zag het publiek een aantal fraaie combinaties, met als resultaat de einduitslag van 37 – 20. Severijn wint, maar krijgt deze avond toch een grote tegenvaller te verwerken. In de slotfase van de wedstrijd valt Ines uit met een enkelblessure.

Dinsdag speelt Severijn de bekerfinale van de regio Oost tegen Borhave in Borne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.