gewoon carolien rouwverwerking

Op aanraden van de huisarts komen een man en vrouw in de praktijk. De mevrouw kan door extreme duizeligheid en misselijkheid niet meer autorijden. Ze heeft allerlei onderzoeken gedaan en er is geen oorzaak te vinden. Er zijn twee zielen bij haar. Het blijken haar broers te zijn die kort na elkaar zijn overleden. Ze hadden veel contact met elkaar. Ze heeft enorme pijn in haar hart om het gemis van haar broers, de nieuwe invulling in haar leven.

Soms heb je zoveel pijn, dat kun je niet in een keer verwerken. Sommige mensen gaan dan piekeren en anderen gaan veel doen. In het geval van de mevrouw is, simpel gezegd, door het vele nadenken haar nek vast gaan zitten. Samen met collega’s gericht op het bewegingsapparaat helpen we haar meer ontspannen. In mijn geval voelen we samen de pijn zoals de mevrouw het aankan. Ook al schelen we dertig jaar, kennen elkaar maar kort en zien elkaar kort, we voelen ons verbonden met elkaar. We laten de hartenpijn er elke keer zijn en ervaren dat de pijn steeds minder wordt. Het gaat steeds beter met haar. Ik ben de mevrouw erg dankbaar.

Hoe is het met jouw hartenpijn? Kun jij de liefde/ warmte in je hart voelen stromen of zit je hart op slot? Hoe kun jij het fonteintje van warmte/ liefde weer meer laten stromen? Stel gerust je vragen, vertel gerust je verhaal via info@carolienjonkman.nl of via de site staging2.carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.