gewoon carolien peuters van nu

Een moeder met een peutermeisje komt in de praktijk. Het meisje beukt vanaf een paar maanden oud met haar hoofd tegen bijvoorbeeld de spijlen van haar bedje of een muur. De situatie raakt me zeer. Dit meisje reageert op zaken die niet gezien of bewust zijn. Ik merk dat het gedrag ‘erfelijk’ is, dat kan betekenen dat het genetisch is, maar ook dat het in het energieveld van bv familie aanwezig is en dat gevoelskinderen dit oppikken. Er blijken meer kinderen in de familie dit gedrag te hebben. Het is een gedrag waar mensen niet vaak over praten. We schamen ons ervoor. Via opa komen we erachter dat het meisje aandacht wil voor wie ze diep van binnen is. Ze is zo gevoelig en voelt zich zo kwetsbaar dat ze nog moeilijk met haar eigen voetjes op de grond kan staan. Haar kwetsbaarheid en machteloosheid komen nu naar buiten als agressief en dwingend in haar gedrag. In de familie is heel veel liefde en de ouders leren deze meid nog meer begeleiden vanuit het gevoel. De moeder leert steeds beter telepathisch te praten met haar dochter!

Op verschillende momenten dat dit meisje niet in de praktijk is, heb ik een verbinding met haar ter begeleiding (vanuit de geest aanwezig). Terwijl dit peutermeisje verbonden met mij is, komt er een andere moeder en peutermeisje binnen. Dit meisje heeft vaak onverklaarbare driftbuien en onverklaarbaar gedrag. Ik ‘praat’ telepathisch met haar. Ze legt me wat situaties uit, ik vertel het aan de moeder. Ineens begint dit meisje met haar hoofd op de stoelrand te botsen. Ik kijk haar aan en besef ineens dat zij reageert op de energie van het andere peutermeisje en haar gedrag overneemt…. Wat een fijngevoeligheid heeft dit kindje. Ik leg het meisje (en moeder) uit dat deze energie niet van haar is en wat ze kan doen om weer bij zichzelf te komen. Deze gevoelige, maar o zo wijze ziel snapt het meteen en reageert daar snel positief op! Stap voor stap leren de ouders hun kind kennen en zo zichzelf te ontwikkelen. Een pittige tijd, ik weet echter dat na deze moeilijke fase, een nog liefdevoller, vollediger en zinvoller leven voor hen weggelegd is!

Ken jij ook van die bijzondere kinderen waar je misschien niet zoveel van snapt ?Hoe ga jij met deze kinderen om? Stel gerust vragen of vertel je ervaringen via info@carolienjonkman.nl of via de site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.