gerard harmsen beste netwerker 2010

Het jaar 2010 was voor BNI Raalte erg succesvol. “In een jaar tijd heeft deze netwerkorganisatie geleid tot een miljoen euro extra omzet,” vertelt Thérèse Verdoorn, eigenaar van Grafisch Centrum Salland en bestuurslid van chapter De Wouw. “Alle leden hebben bijgedragen aan het grote succes, maar Gerard Harmsen viel dit jaar zeker op: hij wist als geen ander bedrijven aan te bevelen bij de leden. Hij is daarmee terecht bekroond tot beste netwerker 2010.”

Elke donderdag komen de leden van BNI De Wouw tussen 06.45 uur en 8.30 uur bijeen voor een gezamenlijk ontbijt bij restaurant De Bagatelle. Elke BNI-bijeenkomst verloopt volgens een vaste agenda, waardoor de efficiency hoog blijft. Bij BNI De Wouw zitten ruim 30 ondernemers vanuit elk een afzonderlijke beroepsgroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.