Home / archiefcentraal / gerard harmsen beste netwerker 2010

gerard harmsen beste netwerker 2010

Het jaar 2010 was voor BNI Raalte erg succesvol. “In een jaar tijd heeft deze netwerkorganisatie geleid tot een miljoen euro extra omzet,” vertelt Thérèse Verdoorn, eigenaar van Grafisch Centrum Salland en bestuurslid van chapter De Wouw. “Alle leden hebben bijgedragen aan het grote succes, maar Gerard Harmsen viel dit jaar zeker op: hij wist als geen ander bedrijven aan te bevelen bij de leden. Hij is daarmee terecht bekroond tot beste netwerker 2010.”

Elke donderdag komen de leden van BNI De Wouw tussen 06.45 uur en 8.30 uur bijeen voor een gezamenlijk ontbijt bij restaurant De Bagatelle. Elke BNI-bijeenkomst verloopt volgens een vaste agenda, waardoor de efficiency hoog blijft. Bij BNI De Wouw zitten ruim 30 ondernemers vanuit elk een afzonderlijke beroepsgroep.

Lees ook

Wegmetdyslexie opent deuren in Heino

HEINO – Ron van der Horst en Corien Eijhuisen hebben op 1 juni hun eigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.