gemengde gevoelens in lierderholthuis

“De school is echt aan vervanging toe, het blijft gewoon een oud gebouw. Je kunt hem wel verspijkeren, maar de vraag is hoe zinvol dat is. De vraag blijft hoe duurzaam die investering is.” Ook stelt Nijmeijer vraagtekens bij de exploitatie van de variant die de gemeente voorstelt. “De exploitatie kan mogelijk moeilijk worden. Het is minder flexibel met alternatieve functies in het gebouw. De totaalexploitatie wordt eenvoudiger als alles onder één dak zit, volgens onze eigen berekening. Deze exploitatie wordt moeilijker, we willen niet structureel onze hand ophouden. We willen de broek zelf ophouden.”

Tijdens de raadspleinsessie van aanstaande maandag gaat Nijmeijer zijn bezwaren op de variant van de accommodatie toelichten, door in te spreken. Hij roept inwoners van Lierderholthuis op om aanwezig te zijn tijdens deze raadssessie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.